Sunday, 31 October 2010

Travel Log


Alhamdulillah. Saya sudah menjejakkan kaki ke 34 negara. Berikut adalah antara negara-negara yang saya pernah pergi dan telah pun tulis di dalam blog. Jemput baca ye..

Europe
Austria *klik*
Bosnia & Herzegovina
Croatia
Czech *klik*
France *klik*
Greece *klik*
Holland 
*klik*
Italy *klik*
United Kingdom *klik*
Spain
Switzerland
Sweden

Turkey *klik*

Oceania
Australia *klik*
New Zealand *klik*

Asia

Brunei
Cambodia *klik*
China
Indonesia *klik*
India *klik*
Japan *klik*
Singapore 
*klik*
South Korea *klik*
Thailand *klik*
Vietnam *klik*

Middle East
Egypt *klik*
Jordan *klik*
Oman 
*klik*
Palestine 
*klik*
Tehran *klik*

Africa
Lesotho *klik*
South Africa 
*klik*

North America
Canada
United States


19 comments:

  1. Bestnya... muda2 lagi dah merantau... nak ikut jejak langkah jugak ni ;-)

    ReplyDelete
  2. bestnye dh byk negara dh pergi ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah. semoha awk pon dpt jugak travel :)

      Delete
  3. Macam mana awak save up untuk travel? Bestnya umur 21 dah pergi merata-rata hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nak save up? Make sure asingkan duit utk travel, savings, dan kegunaan diri. tahan diri drpd trguna duit travel dan savings tu in sha allah berjaya hehe

      Delete
  4. okay. setelah hadirah zahar promote blog missdae baru tahu kak huda ke punya blog bapak best gilaaaa dah travel almost around the world. yeke? boleh lah. and paling perasan sekali muka kak huda lain gila and bapak makin cantiknya!!! masa sekolah dulu hahahah okay pastu jenjalan dgn kawan. jap nak tanya, jenjalan kat perth masatu dgn kak amira yg sekolah sekali tu ke? ke kita salah? sebab muka dia cm sama kak amirah hahahaha okay wtv kita cm terhibur bukak mata gila baca blog akak hahaha serious best!! experience yang perghh terbaikkkk.

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha thank you. :'D haah mmg dgn kak mira pon.. thank you for reading anyway :)

      Delete
  5. Assalam hi!! Saya suka baca entry2 travel awak, especially yang latest ni..Macam nak pergi juga. Nanti boleh please update yang ke Krabi plak. Terima kasih :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe thank you awak! In sha Allah akan buat tapi dalam masa terdekat ada pergi holiday lagi so kena hold dulu :)

      Delete
  6. Congratulation Nurul, muda2 dah travel ke merata tempat. Tak sia2 kenal Nurul masa trip Palestine hari tu. Kipidap girl...your blog is very interesting.

    ReplyDelete
  7. Omg! i love your blog, and now im waiting for your Krabi post :)

    ReplyDelete
  8. salam, nak tny: mcm mana u saving duit untuk travel? sbb muda2 u dah travel byk tempat,macam mana u manage ur finance? :)

    ReplyDelete
  9. bleh request jadi travel guide tak? hehe

    ReplyDelete
  10. China tk pergi ke? harap dpt cover utk China pulak :D

    ReplyDelete
  11. Wah..bestnye..saya follow kat sini ye :)

    ReplyDelete