Tuesday, 17 July 2018

Guna apps KLOOK untuk travel murah!


Assalamualaikum semua. Nak pergi Hong Kong Disneyland dengan harga murah? Haa jom baca apa yg saya nak share todayyyy
Harini saje nak share satu apps best untuk travel! Nama apps ni, KLOOK.
So apa yang bestnya dengan apps ni? Okay ni saya nak buat contoh yang saya sendiri dah cuba. Haritu saya saje survey harga tiket Disneyland HongKong. Terperanjat kejap harga dia RM 320 utk seorang! Lagi mahal dari Disneyland Jepun!!!!



So kebetulan teringat dengan apps Klook. So saje cuba search disneyland HongKong dan ternyata tidak menghampakan! RM 283 sahaja tiket masuk. Murah la sikit berbanding tadi kan??



So saya masukkan voucher code saya, dan sekarang ni dapat lagiii murah. RM 270 jeee.. Jimat RM 50 tau! Macam2 ada kat Klook ni, bukan untuk travel je, even makan, transport semua ade la, dan bukan untuk Malaysia je, luar negara pon boleh. Best!!
So sesiapa nak cuba Klook ni, boleh guna voucher code saya XE3GC untuk redeem sebanyak RM 12.90 bila shopping!
Boleh tekan juga link ni, lagi senang : https://www.klook.com/invite/XE3GC?c=MYR

Selamat mencuba ~

5 comments:

  1. wahhhh bestnya. nanti boleh try usha. thank you share and for the voucher code! XD

    ReplyDelete
  2. yup KLOOK sangat banyak discount. best kadang2 godek2 walaupun tak membeli. jadila buat cuci mata time rindu nak jalan2 =)

    CT dah masukkan blog dalam bloglist CT. jemput singgah blog kite =)

    ReplyDelete
  3. btw CT sukala scroll bar blog ni. comel hehe =D

    ReplyDelete
  4. Ini benar-benar artikel yang bagus. Pesan hotel Anda dengan keluarga dan dapatkan diskon maksimum menggunakan Kode Voucher Klook

    ReplyDelete
  5. terima kasih atas voucher code awak. Saya dah guna, dan ia valid utk disneyland paris. Minta halal dan terima kasih ya :)

    ReplyDelete