Saturday, 26 October 2019

Birthday Rewards to Redeem on your Birthday Month!



Hi semuaaaa!! So this is the month of my birthday, officially 26!!

Jadi I saje nak share, antara freebies yang boleh kita dapat dan redeem dalam bulan birthday kitaaaaa. Hihi

1. DUA (2) TIKET WAYANG PERCUMA DENGAN GSC


Masa bulan birthday korang, korang boleh dapat 2 tiket percuma untuk tengok wayang di mana-mana pawagam GSC!!! I first week of my birthday lagi dan redeem okayyyyy hahahaa 

2. DUA (2) TIKET WAYANG PERCUMA DENGAN MBO


Birthday korang, tengok lah wayang puas2 okayy haha

3. FREE ONE (1) DRINK DARI TEALIVE


4. FREE SLICE OF CAKE DARI STARBUCKS



Got my birthday cake from Starbucks!

5. FREE BIRTHDAY CAKE DARI SUSHI KING


Dapat cake percuma dari sushi king!

5. BUY 3 FREE ONE (1) TIKET KE SUNWAY LAGOON 

Tiket Sunway Lagoon percuma untuk birthday girl / boy tapi dengan syarat bawak 3 orang kawan / family sekali haha

6. BUY 3 FREE ONE (1) SEOUL GARDEN

Makan percuma di Seoul Garden untuk birthday girl / boy tapi dengan syarat bawak 3 orang kawan / family makan sekali haha

7. FREE VOUCHER CODE DARI UNIQLO UNTUK PEMBELIAN ONLINE DAN IN- STORE



Dapat dua voucher code, satu untuk pembelian online, dan satu lagi untuk pembelian di kedai. Bestttt!

8. FREE VOUCHER CODE DARI ZALORA


9. FREE BIRTHDAY DRINK AT GOOBNE


Dapat air percuma untuk birthday boy/girl kalau makan di Goobne

10. FREE BIRTHDAY REWARD BY FAMILY MART


Korang boleh redeem birthday reward dengan Family Mart, tapi make sure siap-siap download apps Family Mart okay!!

11. FREE  SKY DECK TICKET 



Ini contoh skydeck. Ada beraniiiii????? hahaha

Oh ye, untuk kebanyakan promo ni, korang kena bawak IC ye untuk tunjukkan bukti yang bulan tu birthday korang. Tapi kalau online purchases, tak payah tunjuk IC pon takpe sebab dorang sendiri automatic email / inform korang untuk redeem.

Happy Birthday and enjoy your birthday with all these freebies okayy!!!











1 comment: