Thursday, 21 June 2012

Korea

15 comments:

  1. Salam dik,nak tanya overall kalau travel area busan guna T-money je okay x?actually quite confusing either better using t-money or one day pass.sebab nya nnt akk stay busan for 2 days 1 night. thank you

    ReplyDelete
    Replies
    1. Okay tp bankrupt sikit la haha. Sbb di korea ni dia guna sistem setiap kali masuk station n touch, dh tolak 1200 won. Kalau 4 station pergi, dh kira2 4000+ won juga. Cmtula.. tp klu tak jalan menggunakan subway and more to bus ke ok je T Money :)

      Delete
  2. salam dik, nk tanya..boleh cadangkan mn hotel or guesthouse yg sesuai dkt dgn subway/tempat makan halal/tempat menarik di korea?kak nk g 7-14/12/16 ni..still searching..tq

    ReplyDelete
  3. salam dik, nk tanya..boleh cadangkan mn hotel or guesthouse yg sesuai dkt dgn subway/tempat makan halal/tempat menarik di korea?kak nk g 7-14/12/16 ni..still searching..tq

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum . Boleh share tak kalau pergi seoul dr busan naik train mugunghwa nak turun station apa ?
    Lepas tu dr station kat seoul nak ke maru guesthouse mcm mana ye ?

    ReplyDelete
  5. Kalau bawak makanan contohnya maggie ke korea boleh ke? Atau dia check beg kita?

    ReplyDelete
    Replies
    1. blh je maggi kalau nak handcarry tp kalau liquid xleh la, can food pun better ambil weight

      Delete
  6. Assalamualaikum hi sis , boleh sis buat pakej ni ? :)

    ReplyDelete
  7. Hi, boleh share itinerary at fathanah@gmail.com tq 😀

    ReplyDelete
  8. Salam.. boleh tak awak share kan itinerary (Korea) kt email saya tak epyzar88@gmail.com

    thanks

    ReplyDelete
  9. Salam sis, my sister and I planning nak ke SK autumn (october 2020). so can you share the itinerary with me please at iza.ibn.aisyah@gmail.com
    Thank you sis, moga sis dikurniakan rezeki yang melimpah ruah dan dipermudahkan untuk segalanya, ameen :)

    ReplyDelete
  10. As salam sis boleh share itinerary utk ke korea ke, office mate kami plan next year 2020 nak ke sana, tq sis, semoga dimurahkan rezeki..

    ReplyDelete
  11. Hi sis nak minta share itinerary
    are_ness9228@yahoo.com
    Tq.

    ReplyDelete